Din lokala byggfirma i Uddevalla!

Din lokala byggfirma i Uddevalla!

Välkommen till Byggexpressen i Uddevalla som är ett kompetent byggföretag i Uddevalla som åtar sig alla typer av byggprojekt i Västra Götaland med omnejd.

Byggexpressen är en byggfirma i Uddevalla som grundades år 2005 och som idag har ett flertal snickare i Uddevalla med yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen.

Vi utför tjänster åt företag och privatperson i Västra Götaland med omnejd. Då vi samarbetar med ett flertal behöriga hantverkare inom olika yrkesområden kan vi åta oss totalentreprenaden för ditt projekt men även agera som underleverantörer vid större projekt.

 

Fokus på maximal kundnöjdhet

Våra snickare i Uddevalla är kollektivanslutna, försäkrade och har även en lång erfarenhet inom branschen. Det betyder att vi är lösningsorienterade och kan bistå med kreativa och flexibla lösningar vid mer avancerade byggprojekt.

Vi tror att en god kundkommunikation och ett gediget yrkeskunnande är viktigt för att våra kunder ska bli 100 % nöjda med våra tjänster. Kontakta oss för en diskussion kring ditt byggprojekt.

Boka möte med våra snickare i Uddevalla!

Om du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret för att boka ett kostnadsfritt möte så att våra snickare i Uddevalla kan inspektera ditt projekt och även bistå med fri konsultation.

Boka möte med våra snickare i Uddevalla!

Boka möte