Hur går en köksrenovering till? Vårt byggföretag i Uddevalla listar stegen

När du ska utföra en köksrenovering i Uddevalla är det tryggast att anlita ett byggföretag från Uddevalla som har snickare med lång erfarenhet inom området. Här kan du läsa mer om hur vår byggfirma i Uddevalla utför arbetet med din köksrenovering.

Köket är det rum i bostaden som de flesta vill renovera när man planerar en renovering i hemmet. Skälet till detta är att köket är en av de viktigaste platserna i ett hem då det är här man oftast umgås med familj och vänner, lagar och äter måltiderna tillsammans med familjen. De flesta som väljer att renovera köket gör en totalrenovering som innebär att de byter ut allt från VVS och elektricitet till inredning och vitvaror.

Om du vill genomföra en köksrenovering kan du kontakta oss på Byggexpressen i Uddevalla som är ett byggföretag vilket under många år haft hand om våra kunders totalentreprenader då vi utfört uppskattade köksrenoveringar åt privatpersoner.

 

Så här går en köksrenovering till med vårt byggföretag i Uddevalla

  1. När du har fyllt i vår offertförfrågan för att boka ett möte kommer våra snickare i Uddevalla ut till din bostad för att inspektera ditt kök. I samband med det kan du ställa frågor och få rådgivning kring ditt nya kök.
  2. Efter vårt besök kontaktar vi våra samarbetspartners, exempelvis hantverkare som rörmokare, elektriker, målare och golvläggare för att få in deras priser för arbete och material. Därefter sätter vi samman en offert med ett totalpris för din köksrenovering.
  3. Våra medarbetare har varit verksamma inom branschen under många år och har därmed stor kunskap och erfarenhet då det kommer till köksrenoveringar. Därmed har du en bra källa att få inspiration, tips, råd och vägledning från när du ska välja interiörer och inredning.
  4. Efter att du har accepterat vår offert och bestämt ett startdatum för renoveringen börjar vi med arbetet.
  5. Vi river ut den gamla inredningen, byter ut VVS och elektricitet och därefter återställer vi köket genom att lägga nytt golv, måla om väggar och tak samt tar hand om relevanta snickerier.
  6. Slutligen monterar vi in din nya köksinredning och därefter installerar vi dina vitvaror.
  7. Efter att vi är klara med projektet gör vi en gemensam besiktning så att du är 100 % nöjd med vårt arbete.

 

Vårt byggföretag i Uddevalla är proffs på köksrenovering

När du vill vara trygg med att arbetet utförs korrekt och med ett tillfredställande resultat kan du vända dig till oss på Byggexpressen vars snickare i Uddevalla är specialister på flera tjänster som bland annat köksrenoveringar samt byte och montering av takfönster. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera din köksrenovering, utan att du förbinder dig till något.

Boka möte med våra snickare i Uddevalla!

Om du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret för att boka ett kostnadsfritt möte så att våra snickare i Uddevalla kan inspektera ditt projekt och även bistå med fri konsultation.