Experter på byggfirma i Uddevalla förklarar hur montering av takfönster går till

Det finns många fördelar med att installera ett takfönster, bland annat att du får in mer ljus i dina rum. Vid montering av takfönster krävs det kunskap om fönster så att takfönstret blir korrekt installerat och får en lång livslängd. Våra snickare i Uddevalla kan bistå dig vid din installation.

Ett populärt sätt att få in mer ljus i en bostad är att installera takfönster. Då kan man få in dagsljus på ett helt annat sätt än från vanliga fönster vilket gör att ljuset kommer längre in i rummet. Det finns flera olika takfönster att välja mellan dels takfönster på ett platt tak, vilket oftast brukar vara ett kupolfönster, eller ett lutande fönster direkt på taket eller i en utbyggnad.

Oavsett vilken typ av takfönster som du vill montera kan vår byggfirma i Uddevalla hjälpa dig - Vi är experter på fönster! 

 

Processen vid montering av takfönster

  1. Till att börja med behöver du boka ett möte så att vi kan komma ut och inspektera ditt tak. Då kan vi även bistå med konsultation och rådgivning kring ditt nya takfönster.
  2. Därefter bestämmer du, gärna i samråd med våra snickare i Uddevalla, vilket fönster som du ska få monterat. Du kan välja att montera in träfönster men också välja mellan de billigare PVC-fönstren eller de dyrare aluminiumfönstren.
  3. Du kan också få expertråd kring val av fönsterglas så att de uppfyller de krav du har på isolering och bullerskydd.
  4. När du har accepterat vår offert och fönstret är färdigt kan vi påbörja arbetet med att ta upp ett hål i taket. Ska fönstret monteras i en utbyggnad på taket bygger vi din utbyggnad först.
  5. Därefter monterar vi in ditt nya takfönster, helt enligt gällande branschregler. Det är viktigt att fönstret monteras säkert och korrekt för att de ska behålla sin maximala isoleringsförmåga och även ha en lång livslängd.
  6. Efter avslutat arbete genomför våra snickare i Uddevalla en besiktning av vårt arbete tillsammans med dig som beställare så att vi vet att du är 100 % nöjd med vårt arbete.
  7. Slutligen överlämnas garantiåtaganden och en faktura på vårt arbete där vi redan gjort ett ROT-avdrag på motsvarande 30 % av våra arbetskostnader.

 

Anlita byggfirma Uddevalla då du ska installera takfönster

Byggexpressen i Uddevalla är ett byggfirma i Uddevalla som utför tjänster som byggnationer eller köksrenoveringar åt privatpersoner och företag. Våra snickare i Uddevalla är kollektivanslutna och försäkrade. De har också en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att de klarar av att utföra alla typer av uppdrag, även totalentreprenader och där det krävs mer kreativa lösningar. 

Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt möte för konsultation med våra snickare i Uddevalla.

Boka möte med våra snickare i Uddevalla!

Om du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret för att boka ett kostnadsfritt möte så att våra snickare i Uddevalla kan inspektera ditt projekt och även bistå med fri konsultation.