Om oss på Byggexpressen

Om oss på Byggexpressen

Varmt välkommen till Snickare Uddevalla vi samarbetar med det kompetenta och skickliga företaget ByggExpressen AB som utför snickeritjänster i Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg och Lysekil

Vi prioriterar kvalité och ett gediget arbete framför allt. Våra ansvarsfulla & skickliga snickare har kollektivavtal och har under många år jobbat med privatpersoner och både stora och små företag. Vi är idag sex stycken snickare med olika specialområden. 

Vi erbjuder snickeritjänster i Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg och Lysekil till privatpersoner & stora och små företag!

Kollektivavtal & F-skatt

Vi har kollektivavtal på alla anställda och givetvis F-skatt. 

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation & offert till ert kommande snickararbete. Våra utomordentlig snickare går igenom era projektdrömmar tillsammans med er. Vi kan garantera ett riktigt bra resultat och att ni kommer rekommendera oss vidare till vänner och bekanta!

Jobba hos Byggexpressen!

Vårt företag växer och letar just nu efter 2 drivna snickare / träarbetare som vill vara med på vår resa. Du kan läsa mer om anställningen här: 

Är du intresserad av att arbeta på en givande arbetsplats med ett härligt gäng som brinner för snickeri, tveka inte att höra av dig till oss redan idag! Skicka in din ansökan via: inbox@byggexpressen.net

Boka kostnadsfritt hembesök från en yrkeskunnande snickare i Uddevalla

Behöver du tips & rådgivning inför ert framtida snickeriprojekt i Uddevalla? Skriv in till oss på Snickare Uddevalla så kan vi berätta mer!

Boka kostnadsfritt hembesök från en yrkeskunnande snickare i Uddevalla

Boka hembesök