Snickare i Uddevalla listar fördelarna med totalentreprenad

När du ska utföra ett större renoveringsprojekt är det tryggt att ha ett byggföretag som ansvarar för hela projektet. Med våra erfarna snickare i Uddevalla får du den kunskap och erfarenhet som krävs för att projektet ska utföras med ett tillfredställande resultat.

Ska du renovera din fastighet eller göra en totalrenovering invändigt är det alltid tryggast att anlita ett byggföretag som tar över ansvaret för hela projektet. Att som beställare själv ansvara för alla företag som behöver anlitas, inköp av material, kvalitetskontroller och andra problem som uppstår under projekttiden är mycket tidskrävande. Det kräver också att du har den kunskap som krävs för att kunna utföra kontroller men även att du är tillgänglig under de tider som projektet pågår.

 

Om väljer att anlita våra skickliga snickare i Uddevalla för din totalentreprenad kan du vara trygg med att ditt projekt hålls under total kontroll. Då vet du att arbetet utförs av behöriga hantverkare, enligt gällande branschregler, med rätt material och i tid, med högsta kvalitet.

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi har en diskussion kring ditt projekt.

 

Fördelar med att överlåta totalentreprenaden

  • Om du anlitar våra snickare i Uddevalla för totalentreprenaden får du den kompetens som krävs för att kvalitetskontrollera projektet så att du kan vara säker på att arbetet utförs med högsta kvalitet.
  • Du kan vara trygg med att endast behöriga hantverkare utför arbetet med rätt material och enligt gällande branschregler.
  • Du sparar betydande med tid genom att slippa ha kontakter med företrädare för alla företagen. Istället har du bara en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektets status.
  • Det finns inget krav på att du alltid behöver vara tillgänglig om det uppstår problem eller om det finns frågor eftersom byggfirman som du anlitade för projektet tar hand om detta.
  • Du slipper en hel del administration och att få fakturor från flera olika företag. Istället kan du se fram emot endast en faktura. Vi ser dessutom till att göra applicera ditt ROT-avdrag, som motsvarar 30 % av arbetskostnaderna, direkt på fakturan.

 

Anlita våra snickare i Uddevalla för din totalentreprenad

Byggexpressen är en byggfirma i Uddevalla som utför alla typer av tjänster som byggnationer, takomläggningar och köksrenoveringar åt både företag och privatpersoner.

Vi har snickare i Uddevalla som har varit verksamma i branschen under en lång tid och därmed har en stor kunskap och erfarenhet. Det gör att du kan vara trygg med att överlåta din totalentreprenad till oss. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett personligt möte där vi kan inspektera ditt projekt och bistå dig med fri konsultation.


Boka möte med våra snickare i Uddevalla!

Om du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret för att boka ett kostnadsfritt möte så att våra snickare i Uddevalla kan inspektera ditt projekt och även bistå med fri konsultation.