Tillbyggnad

Tillbyggnad

Behöver du mer utrymme i din bostad eller om du planerar att bygga en uteplats där familjen kan vistas under varma sommardagar kan du vända dig till en professionell byggfirma i Uddevalla. Då får du arbetet utfört snabbt, korrekt och med ett underbart resultat. Byggexpressen är ett byggföretag i Uddevalla som i över 15 år har bistått företag och privatpersoner när de ska bygga till sina befintliga byggnader. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig då du ska göra en tillbyggnad för din bostad eller om du vill veta mer om oss.

 

Anlita vårt byggföretag i Uddevalla för din tillbyggnad

När du ska göra en tillbyggnad kan du vända dig till oss på Byggexpressen som har professionella snickare i Uddevalla med yrkesbevis och lång erfarenhet inom byggbranschen. Det borgar för att du får arbetet med din tillbyggnad utfört korrekt och med en lång livslängd. Vi kan åta oss större som mindre uppdrag och du kan också anlita oss för totalentreprenaden för ditt projekt. Det innebär att vi tar över ansvaret och ser till att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler. 

Boka möte med våra snickare i Uddevalla!

Om du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret för att boka ett kostnadsfritt möte så att våra snickare i Uddevalla kan inspektera ditt projekt och även bistå med fri konsultation.