Nybyggnationer

Nybyggnationer

Planerar du att bygga nytt bostadshus eller ska du komplettera med mindre byggnader på din tomt genom att exempelvis bygga ett garage, ett förråd eller ett Attefallshus? Då bör du vända dig till ett professionellt byggföretag i Uddevalla som har stor kunskap och erfarenhet om nybyggnation. Vid nybyggnation krävs det planritningar och att du i vissa fall ansöker om bygglov, om du inte ska bygga en mindre byggnad som är bygglovsbefriad. Vår byggfirma i Uddevalla kan hjälpa dig med allt från planering till utförandet. Du kan kontakta oss på Byggexpressen i Uddevalla om du vill få professionell rådgivning och kunniga snickare som hjälper dig med din nybyggnation.

 

Anlita vårt byggföretag i Uddevalla för din nybyggnation

Byggexpressen är ett byggföretag i Uddevalla som sedan år 2005 har utfört nybyggnationer för företag och privatpersoner. Idag är vi sex stycken kollektivanslutna snickare i Uddevalla som har yrkesbevis och specialiserat sig inom olika områden. Det innebär att vi har den kompetens du behöver då du ska bygga nytt. Om du vill få en smidig nybyggnation utförd enligt gällande branschregler och med högsta kvalitet kan du vända dig till oss för att boka ett kostnadsfritt möte eller få reda på mer om Byggexpressen.

Boka möte med våra snickare i Uddevalla!

Om du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret för att boka ett kostnadsfritt möte så att våra snickare i Uddevalla kan inspektera ditt projekt och även bistå med fri konsultation.