Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Ett badrum behöver renoveras vart 25-30:e år, om det inte inträffat något innan dess. I samband med renoveringen byts all VVS ut och ett nytt tätskikt appliceras. Då kan du samtidigt passa på att välja ett nytt kakel, klinker och nya vitvaror för ditt badrum. Det finns också många som väljer att utföra en badrumsrenovering innan tiden har gått ut för att få ett modernare badrum. När du vill få hjälp med din badrumsrenovering kan du kontakta oss på Byggexpressen som är ett byggföretag i Uddevalla som specialiserar sig på badrumsrenovering.

 

Anlita våra snickare i Uddevalla för din badrumsrenovering

Byggexpressen är ett byggföretag i Uddevalla som utför alla former av byggnationer och renoveringar åt företag och privatpersoner. Våra skickliga och yrkesutbildade snickare i Uddevalla har en lång erfarenhet inom området vilket gör att vi kan erbjuda dig en badrumsrenovering av högsta kvalitet och som  har en lång livslängd. Vi samarbetar med ett flertal behöriga hantverkare som elektriker, rörmokare, golvläggare och plattsättare vilket gör att vi kan erbjuda dig en helhetslösning för din renovering

Boka möte med våra snickare i Uddevalla!

Om du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret för att boka ett kostnadsfritt möte så att våra snickare i Uddevalla kan inspektera ditt projekt och även bistå med fri konsultation.